Gyógymasszázs

Az egészségügyi ellátásban a gyógymasszázs terápia a legegyszerűbb és leghatékonyabb módját képezi a megbetegedések gyógykezelésének

masszázsterápia

Szolgáltatásaink

masszázs

Ajándékutalvány

(hamarosan)
Masszázs

kiegészítő kezelésként csodákra képes

A mozgásszervi betegségek jó része a hanyag tartás, előrehelyezett fejtartás, féloldalas munkák, egyenlőtlenül terhelő sportok miatt alakulnak ki.

Hosszú távon mindegyik a test izomegyensúlyának megbomlásához vezet, bizonyos izmainkat túlerőltetjük, más izmaink pedig elgyengülnek.

A túlterhelt izmok képesek olyannyira befeszülni, hogy akár önmagukban is komoly fájdalmakat okozhatnak, ráadásul megakadályozhatják azt is, hogy a rehabilitációs célú gyógytorna vagy mozgásterápia valóban hatékony legyen.

A kórosan feszes izmok ugyanis mintegy „begörcsölnek”, azaz sem a nyújtásra, sem az erősítésre nem képesek megfelelően reagálni. Többek közöttt ez lehet az egyik oka annak, hogy néha az önmagában alkalmazott mozgásterápia nem hozza meg az elvárt sikert.
Az aktív kezelés (gyógytorna, mozgásterápia) mellett, kiegészítő kezelésként alkalmazva azonban nagyon is hasznos, és valóban csodákra képes a masszázs.

A masszázs csodatévő hatása elsősorban az izomlazításban rejlik

Egy képzett és ügyes gyógymasszőr képes arra, hogy fellazítson akár évek óta feszes izmokat, így nem csupán a fájdalom csökken szinte azonnal, de lehetővé teszi azt is, hogy a beteg hozzákezdjen a mozgásterápiához.

Ez az oka annak, hogy a legtöbb krónikus mozgásszervi betegségben küzdő betegnek ajánljuk a rendszeres masszázst.

Mikor érdemes gyógymasszázst kérni?

Mozgásszervi probléma esetén, gerincfájdalmak, gerincferdülés, gerincsérv miatt

Ízületi betegségek esetén

Különböző balesetek, műtétek utáni rehabilitáció céljából

váll-, könyök-, csukló-, csípő- és térdfájdalmak, továbbá a bokaízület fájdalmai miatt

Autoimmun betegek esetében, pl. SM (sclerosis multiplex)

Agyvérzés (stroke) esetében, ahol akár egy vagy kétoldali bénulás maradt vissza

Masszázs

fájdalomcsillapítók nélkül enyhít a fájdalmakon

A masszírozás serkenti a kezelt területeken a vér- és nyirokkeringést.
A hajszálerek oxigénnel és tápanyagokban gazdag vérrel telítődnek, így helyi vérbőség alakul ki, több tápanyagot kap a bőr alatti kötőszövet és az izomzat, illetve a szövetekből a káros anyagcsere-termékek, salakanyagok elszállítása is felgyorsul.

Rólunk

Vendégeinken szakképzett Gyógy- és sportmasszőreink segítenek a legjobb tudásuk szerint.

A masszázsok a céljuk szerint gyógy-, sport-, frissítő, lazító masszázsok közé sorolhatók.

Mindegyikkel a célunk a páciens szervezetének aktivizálása, lazítása és a stressz oldása, illetve egyénre szabottan a fennálló egészségügyi problémák enyhítése.

A szakszerűen végzett masszázs preventív hatása mellett, hatékonyan segítheti az orvosi kezelést, kiegészítheti a gyógytornát.

Fő profilunk a gyógymasszázs de egyéb masszázstípusok, mint a sportmasszázs, svédmasszázs, gyermekmasszázs vagy frissítő masszázs is választható.

A masszázsaink hatékonyságát egyéb eszközökkel is növeljük, ilyen például a Bemer mágnesterápás gép, masszázspisztoly, lézerterápia.
masszázstechnika

Kezelés során

A masszőr, kikérdezéssel, megtekintéssel és tapintással méri fel a páciens állapotát.
Feltérképezi a bőrfelület alatti esetleges csomókat, ödémás vagy fájdalmas helyeket, majd a kezével változó erősségű nyomást gyakorol a kezelt testrészre.
A fogások, a lágy simítástól, a felületes vagy mélyebb dörzsölésen, a rezegtetésen, az ütögetésen át az erőteljesebb, mélyebbre ható gyúrásig váltakozhatnak.
A masszőr ezt az öt alapfogást meghatározott sorrendben és erősséggel kombinálja, illetve ezeket egészíti ki az adott masszázstechnikára jellemző egyéb elemekkel.
visszajelzések

vendégeink véleményei

Nagyon kedves, vendégcentrikus hölgy, aki fiatal kora ellenére professzionális munkát végez. Legyen bármilyen fájdalma vagy panasza az embernek, a masszázs után biztos elmúlik vagy enyhül, köszönhetően a maximális odafigyelésnek és szakértelemnek. Nagyon örülök, hogy rád találtam! 🙂
T. Péter

További masszázstípusaink

Sportmasszázs

A sportmasszázs során alkalmazott masszázstechnika nem a simító, gyengéd mozdulatokból áll. Erősebb dörzsölő, gyúró, ütögető fogásokat alkalmazunk. A rendszeresen végzett sportmasszázs a fizikai kondíció javításának kiváló módja, mely hatásánál fogva sportoló férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlható.

Gyermekmasszázs

A masszázs minden korosztály számára előnyös, de mivel a gyerekek folyamatos fejlődésben vannak, számukra különösen hasznos lehet. A masszázs igazoltan javítja az agyműködést, csökkenti a stresszhormon és a vércukor szintjét, az alacsonyabb stresszhormonok pedig az immunrendszer egészségesebb működéséhez is hozzájárulnak. A gyermekek mozgás készségeik fejlesztésében is nagy szerepet játszik a masszázs, hiszen enyhíti a feszültséget és a fájdalmat az izmokban.

Frissítő masszázs

Frissítő, kondicionáló hatású. Javítja a vérkeringést és bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Kedvező hatású mozgásszegény életmódot folytató személyek számára.

Svédmasszázs

A svéd masszázs teljes testfelületen a leghatékonyabb. Egyes testtájékon is alkalmazható, például nyak-vállöv, hát és lábak esetén is. Általában terápiás célból alkalmazzuk, illetve betegségek megelőzésre is hasznos lehet. Ez a testnek és léleknek teljes szintű feltöltődést, felszabadulást nyújt.

masszázs

Árak

Normál

 • Gyógy-, sport-, svéd-, gyermekmasszázs 4000 Ft

  30 perc

 • Gyógy-, sport-, svéd-, gyermekmasszázs 5500 Ft

  60 perc

 • Gyógy-, sport-, svéd-, gyermekmasszázs bérlet 18000 Ft

  5 alkalmas bérlet, 5 x30 perc

 • Gyógy-, sport-, svéd-, gyermekmasszázs bérlet 25000 Ft

  5 alkalmas bérlet, 5 x60 perc

Derecske bUDO eGYESÜLET TAGJAINAK

 • Gyógy-, sport-, svéd-, gyermekmasszázs 3500 Ft

  30 perc

 • Gyógy-, sport-, svéd-, gyermekmasszázs 5000 Ft

  60 perc

 • Gyógy-, sport-, svéd-, gyermekmasszázs bérlet 16000 Ft

  5 alkalmas bérlet, 5 x30 perc

 • Gyógy-, sport-, svéd-, gyermekmasszázs bérlet 23000 Ft

  5 alkalmas bérlet, 5 x60 perc

Látogasson el hozzánk

Kapcsolat

Időpontfoglaláshoz, konzultáció kéréséhez hívjon minket telefonon

Figyelem! A masszázs kezelések szigorúan erotika és szex mentesek!

Cím

4130 Derecke Temlomkert tér 4. Derecske Budo Egyesület központjában

Telefon

0630/253-6541

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Foglaljon időpontot telefonon

0630/253-6541